Akció Barát - Az igazi akció kereső

Ajánlj minket!

Facebook share Google+ share Email share Email share Email share

Fogyasztás, Physiomins francia módszerrel Deme Zsóka szalonjában, a MOM Parkban, most 19.900Ft-ért!

Kupon képe

Fontos!

Beváltható:

2011. október. 2 - december. 1

  • A Physiomins Európa legeredményesebb gépi francia fogyasztóprogramja.
  • Már az első alkalom után érezhető és mérhető az eredmény
  • Két kuponnal, 16 kezeléssel, egy hónap alatt garantált -6 kg!!!

Jó, ha tudod

  • Ez a kupon 8 kezelésre jogosít.
  • A kupont Deme Zsóka MOM Parkban lévő szalonjában használhatod.
  • Bejelentkezés szükséges! Előjegyzés és információ: 06/30-431-9866
  • Egy vásárló több kupont is vehet: kettőt saját célra, többit ajándékba.
Előleg:
3 791 Ft
Megnézem
Eredeti ár
Kedvezmény
Akciós ár
65 000 Ft
69%
19 900 Ft
Ajándékba adom
Az ajánlat érvényes:
nap
óra
perc
mp
megkaptuk
Megkaptuk a kedvezményt!
Ajánlom az akciót:

Te is unod már a végeláthatatlan fogyókúrát?

Ha már Te sem bírod a folyamatos koplalást, vagy már minden porcikád sajog a rengeteg tornától és a várva-várt eredmény még mindig várat magára, akkor próbáld ki a Physiomins francia fogyasztó programcsomagot, amit most akciós áron megvehetsz.  A programmal egy hónap alatt 6 kg-ot is leadhatsz!

 

Garantált fogyás a francia Physiomins módszerrel!

A francia Physiomins üzletlánc MOM Park bevásárlóközpont parkrészében és a Mamut 2-ben lévő szalonok tulajdonosa Kóbor-Deme Zsóka, aki korábban modellként és aerobic edzőként is dolgozott. Zsóka hosszú évek óta próbál segíteni a fogyással küzdő embertársainak a tökéletes alak elérése érdekében, hiszen mint modell és edző nagyon sok módszert kipróbált már ő maga is, ami a fogyással kapcsolatos. Amikor megismerte a Physiomins módszerét, eredményessége azonnal meggyőzte. Ma már biztosan állítja, bárkinek a segítségére lehet, akinek a fogyás vagy a cellulit eltüntetése óriási problémát jelent.

A fogyás érdekében megmérik a testsúlyodat és a testzsírszázalékodat, majd egyénre szabott fogyasztóprogramot állítanak össze részedre. A Physiomins helyi kezelései következtében onnan fogsz fogyni, ahonnan szeretnél! A Physiomins havi kúrája heti két-három alkalommal egy-két órányi elfoglaltságot jelent. A franciás könnyedségű Physiomins fogyás első lépéseként az általános fogyás beindítása a cél. A speciális Physiomins hatóanyagok és a hő segítéségével megindul a zsírégetés, amely egyúttal méregtelenítő hatású is. A zsírégető és méregtelenítő Physiomins krémekkel, fóliába csavart fogyni vágyót egy kapszula alakú gépbe, az "Alphamins"-be fektetik.

A Physiomins kezelésben az a legcsodálatosabb, hogy már az első fogyasztókúra után tökéletes eredmény érhető el!

A "emlékeztető" fogyás utáni utókezelésekre persze szükség van, hogy ne jelentkezzen az úgynevezett "jojóeffektus" azaz a zsírsejtek újbóli lerakódása, a kötőszövetek lazulása. Ezért érdemes akár 2 kupont is vásárolnod!

Ne lepődjetek meg leendő Physiomins fogyni vágyó vendégek, ha a szalonokban több közismert személlyel is találkoztok,  ugyanis a fogyás nem csak Neked, hanem van, hogy a művészeknek, sportolóknak, újságíróknak, diplomatáknak illetve politikusoknak is elengedhetetlen követelmény. Pl. az ismert fiatal színésznő Oroszlán Szonja is rendszeresen jár Zsókához egy speciális Physiomins feszesítő programra. Mint mondja: "Távozáskor úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna."
Balázs Klári énekesnő másfél hónap alatt nyolc kilót fogyott le a Physiomins segítségével és nagyon hálás Zsókának és a Physiominsnek az elért eredményért.
Ha nekik sikerül a fogyás, miért ne sikerülne Önnek is? Jöjjön el és próbálja ki a Physiomins módszerét!
Kóbor-Deme Zsóka tulajdonos és szakképzett asszisztensei minden fogyni vágyót szeretettel várnak a Physiomins Francia Fogyasztóközpontokban.

Physiomins Francia Fogyasztó Központ

Szépségszalon

1126 Budapest, Dolgos utca 2/F, 2. épület (MOM Parkrész)

www.physiomins-fogyas.hu

mecky@t-online.hu

30/4319866

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

popup close